Službene internet stranice Općine Jakšić

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Utorak, 02 Rujan 2014 02:00

Izgradnja kanalizacijske mreže Treštanovci

Općina Jakšić ovaj  kapitalni projekt financira sredstvima  IPARD program, Mjera 301.S Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, nositeljemIPARD programa, potpisan je Ugovor o dodjeli sredstava u iznosu 2.865.637,20 bez PDV-a. Iznos potpore iz IPARD programa iznosi 100% od ukupnog iznosa prihvatljivog ulaganja.

Radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u Treštanovcima izvode se prema planu, te se očekuje završetak radova do kraja godine. Naselje Treštanovci prema popisu stanovništva 2011. godine ima 252 stanovnika u 112 domaćinstava, koji s nestrpljenjem očekuju završetak gradnje i mogučnost priključenja.

Ukupna duljina kanalizacijske mreže je 3250 metara koja se spaja  na kanalizacijski sustav naselja Eminovci i njihov biopročistač. Kanalizacija je kombinacija gravitacijskog i tlačnog sustava s jednom crpnom stanicom.
Postupkom javne nabave izabran je najpovoljniji ponuditelj, Brodska Posavina d.d. iz Slavonskog Broda. Planira se ishoditi uporabnu dozvolu do kraja 2014. godine

Korisni linkovi

Župa sv. Barbare Jakšić

Župa Sv. Barbare

Dječji vrtić Jakšić

Dječji vrtić Jakšić

Osnovna škola Mladost

Osnovna škola Mladost

Požeško-slavonska županija

Požeško-slavonska županija